Spremljaj in zmanjšaj svoj ogljični odtis, spremljaj porabo energije, vizualizirajte svoj vpliv na okolje in pridobi energijsko nalepko.

AURORA Energy Tracker je revolucionarna aplikacija, ki ti omogoča, da pozitivno vplivaš na okolje z zmanjševanjem emisij toplogrednih plinov, povezanih z rabo energije v gospodinjstvu in izbiro prevoza. Inovativni sistem označevanja uporabnikom omogoča, da sledijo svojemu osebnemu profilu emisij, sčasoma spremljajo spremembe vedenja, povezanega s porabo energije, in delijo svoj napredek na družabnih omrežjih. Cilj sistema AURORA je pomagati postati državljan s skoraj ničelnimi emisijami in prispevati k bolj trajnostni prihodnosti.

  • Osebni profil emisij; Vnesi svojo porabo energije za elektriko, ogrevanje in prevoz ter ustvari celovit profil ogljičnega odtisa, ki je edinstven za tvoj življenjski slog.
  • Spremljaj porabo energije; Spremljaj in vizualiziraj svoj ogljični odtis in trende porabe energije skozi čas ter tako pridobi dragocen vpogled v svoj vpliv na okolje.
  • Energijske nalepke; Prejemaj energijske nalepke na podlagi svoje porabe in odkrij načine za zmanjšanje porabe, izboljšaj svoje nalepke in aktivno zmanjšaj svoj vpliv na okolje.
  • Ocena prihrankov energije; Pridobi oceno svojih potencialnih prihrankov energije s sodelovanjem v prihajajočem programu množičnega pridobivanja sončne energije.